Notas sobre o Castro de San Xiao (Toques), Terra de Melides, Galiza - Acuña Castroviejo, Fernando; Rodriguez García, Purificación (Portvgalia : Revista de Arqueologia do Departamento de Ciências e Técnicas do Património da FLUP, 2018)
.