Guerra de asedio y expugnación castral en la frontera con Granada : el reinado de Afonso XI de Castilla como paradigma [1325-1350] - Rojas Gabriel, Manuel (História: revista da Faculdade de Letras da Universidade do Porto, 2019)
.