Las Estatuas Galaico Lusitanas en posición de parada. II: Contextualización Cronoestilística y función - Ríos González, Sergio (PORTVGALIA: Revista de Arqueologia do Departamento de Ciências e Técnicas do Património da Faculdade de Letras da Universidade do Porto, 2022)
.