Notas para o estudio do sal en Galicia : peripecias dunhas salinas - Calo Lourido, Francisco (PORTVGALIA: Revista de Arqueologia do Departamento de Ciências e Técnicas do Património da Faculdade de Letras da Universidade do Porto, 2018)
.