El Paleolítico Superior de Catalunya: el Gravetiense de la Balma de la Griera (Calafell, Baix Penedes, Tarragona) - Fullola i Pericot, Joseph Mª; Bartrolí i Isanta, Raül; Cebrià i Escuer, Artur; Bergadà i Zapata, Mª Mercè; Farell i Garrigós, David; Nadal i Lorenzo, Jordi (Trabalhos de Antropologia e Etnologia, 2020)
.